ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΑ

Upcoming event

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2012

Στις αθλητικές συναντήσεις της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. συμμετέχουν αθλητές που έχουν αθλητικό δελτίο σε ένα Αθλητικό Σωματείο που είναι εγγεγραμμένο στην δύναμή της. Για την έκδοση δελτίου αθλητή σε ένα σωματείο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. απαιτούνται τα παρακάτω:
  1. Αίτηση εγγραφής στο αθλητικό μητρώο ενός σωματείου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε
  2.  
  3. Πιστοποίηση υγείας του αιτούμενου. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται σε δελτίο υγείας που εκδίδει η ΑΜΟΤΟΕ  και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
  4. Προσκόμιση του δελτίου υγείας στο αθλητικό σωματείο για την οριστικοποίηση της εγγραφής του ενδιαφερόμενου στο μητρώο αθλητών του Αθλητικού Σωματείου στο οποίο έκανε την αίτηση.
Η ισχύς του Αθλητικού Δελτίου είναι ετήσια, με ισχύ από την έκδοσή του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους και το παράβολο έκδοσής του είναι 40 ευρώ.
Ειδικά για τους αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες enduro χρειάζονται επιπλέον:
  • Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης (δίπλωμα) του αθλητή.
  • Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.
  • Φωτοαντίγραφο της ασφάλειας της μοτοσυκλέτας.
Για την Α.Μ.Α
Μουμούρης Αίμωνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου