ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΑ

Upcoming event

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δ.Σ Α.Μ.Α 27-4-2012

Τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ της  Αθλητικής  Μοτολέσχης  Αχιλλείων  Κέρκυρας  που πραγματοποιήθηκε  τις  27/04/2012 στην έδρα του σωματείου στους Αγίους Δέκα  ήταν τα εξής:
1.       Ορισμός ημερομηνίας Γενικής συνέλευσης με αρκετά θέματα μεταξύ άλλων την οικονομική τακτοποίηση των μελών.
2.       Την προσπάθεια εκ μέρους του Δ.Σ για την επιτάχυνση της εκταμίευσης της χορηγίας του Δήμου Κέρκυρας .
3.       Την συνέχιση η όχι της προσπάθειας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Corfu Trophy.
4.       Την ενημέρωση των αθλητών του σωματείου της Α.Μ.Α σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα απέναντι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Α.Μ.Α
5.       Την πρόταση του αντιπροέδρου κ.Σγούρου Παναγιώτη για την προσπάθεια εκ μέρους της Α.Μ.Α διεξαγωγής αγώνα scramble στην περιοχή της Ηγουμενίτσας με την συνδιοργάνωση της εκεί λέσχης.
6.       Ανάρτηση οικονομικού ισολογισμού ανά τετράμηνο στο επίσημο site της Α.Μ.Α.

7.       Απόφαση σχετικά με την επιθυμία του αθλητή μας Κωστάντη Κώστα του Πέτρου με Α.Μ 2095 και αριθμό κάρτας 078120951 να μεταγραφεί σε άλλο σωματείο.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί ημέρα τετάρτη 23/05/2012 και ώρα 21.00 στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου των Αγίων Δέκα.
Αποφασίστηκε ομόφωνα η Α.Μ.Α να αποκτήσει Α.Φ.Μ και να είναι σύμφωνη με τον νόμο σε ότι αφορά οικονομικές δοσοληψίες με νόμιμο εκπρόσωπο τον Πρόεδρο κ. Μουμούρη Αίμωνα.
To Corfu Trophy δεδομένου των δυσκολιών που έχουν προκύψει αποφασίστηκε να συζητηθεί σαν θέμα κατά την Γενική Συνέλευση.
 Αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αθλητών και να δοθεί στην Γενική Συνέλευση.Επίσης ο ειδικός γραμματέας Γρηγορόπουλος Γεώργιος θα μιλήσει στους αθλητές για το ίδιο θέμα.
Το Δ.Σ αποφάσισε ο αθλητής Κωστάντης Κώστας να κάνει έγγραφη αίτηση προς το σωματείο με το αίτημα του όπως ορίζει το καταστατικό για να μπορεί να κάνει ελεύθερη μεταγραφή στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Παρόντες:
ΑΙΜΩΝΑΣ ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ
ΣΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου